Skip to content

5 mei, nog meer regen.

Goede middag, even een snelle update vanaf een of andere parkeerplaats.Zag een @ op een bord en ging t maar eens proberen. Hartstikke goed.

IMG_2894

Uiteraard regende het vanmorgen weer, erg jammer want het eerste gedeelte was super mooi rijden. Moerassen, uitgestrekte berkenbossen bambi’s en wat zand paden.

IMG_2890

Het is druk op de kleine Poolse weggetjes overdag, het begint pas leuk te worden tegen 6en als de poolse mannetjes weer terug zijn bij de Poolse vrouwtjes en de tafels gedekt gedekt staan. Overdag is het een kat en muis spel met inhalen en uitwijken.

De lange rechte wegen door de bossen houden je niet altijd even scherp, kijk je voor je en zie je 3 paar koplampen op je afkomen….vraag ik me toch af wanner ik het gemist heb dat dit 2 baans binnenweggetje een3 baans snelweg is geworden, waar ik tegen de richting in rij. Blijkt dat 2 automobilisten besloten hebben mekaar in te halen, terwijl ze al naast een vrachtwagen zitten. Vind het niet vreemd dat er geen hectometer paaltjes langs de weg staan, omdat er geen ruimte is vanwege al die kruisjes.

Ik zit nu een km of 20 voor de Litouwse  grens en ga maar weer eens verder.

Er schijnt zowaar een waterig zonnetje.

De groeten