Skip to content

3 mei, vervolg

foto's  3 mei 010

 

Nadat ik voor de deur van een hotel gebruik heb gemaakt van hun internet heb ik nog wat door t dorp gelopen, t zonnetje brak door en zelfs de bergen waren te zien.

foto's  3 mei 003

foto's  3 mei 008

Vanmiddag ben ik met de motor een stukje gaan toeren langs de bergweg om te kijken hoe het veranderd is, en wat is het hier verschrikkelijk veranderd. Heel veel bomen zijn er gekapt en overal worden nieuwe moderne gebouwen gemaakt.

foto's  3 mei 021

 

foto's  3 mei 019

Als laatste heb ik nog even gekeken op de camping verderop, FICC, of het daar al druk was…wat blijkt, die tent is gewoon gesloten, terwijl het de drukste camping van het gebied was. Alles is verlaten, het zwembad, restaurant, hotel, camping, winkeltjes. Achtergelaten alsof ze voor hun leven moesten rennen. Het begon te regen toen ik daar wat foto’s aan het maken was, meteen maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om droog een oogje toe te doen 🙂 heurlijk.

foto's  3 mei 034

foto's  3 mei 030

foto's  3 mei 029

 

Tijdens het koken begon het helaas weer zachtjes te spetteren, dus maar een afdakje opgezocht. Heerlijke tortellini’s met kaas en rooie pesto. En een toetje van een uitzicht.

IMG_2826

IMG_2830

 

IMG_2844

 

Nou dat was m voor vandaag, loop zo nog even naar het dorp (als jullie dit lezen is dat uiteraard al gebeurd 🙂 ) om de boel op internet te gooien.

Vanaf morgen gaat het immer gerade North! tot aan de Noordkaap. Waar we slapen, en of ik wat kan updaten zien we dan wel weer.

Truste