Skip to content

17 mei, feest.

foto's 17 mei 008

nou nou wat een feest. Dat viel toch vies tegen. Wel veel mensen op de been, allemaal in klederdracht. Ik voelde me een klein beetje buiten de boot vallen. Overal Noorse vlaggen enzo, maar nergens muziek of echt feestelijkheden. Ze stonden allemaal een beetje dom op het dorpsplein van hun bosbessensap te nippen. Haha. Gisteravond was het daarentegen wel erg gezellig. Naast de camping staat een huis, dat was gehuurd door wat Noorse jong en lui and i was invited 🙂 because i was a speedskater. Kampvuurtje, biertje, gitaar en los ging het. Alle klassiekers kwamen voorbij, nothing else mathers, knocking on heavens door, house in new orleans, lemon tree. Leuk, erg leuk.

Foto van de camping.

foto's 17 mei 001

Vannacht heeft t even pittig geregend en helaas was het een stuk minder mooi vandaag. Af en toe een spetter, af en toe een straaltje zon.

Vanmorgen na het ontbijt ben ik maar richting het centrum gelopen, wat nog gauw een kilometer of 6 bleek te zijn. Maar goed, het was een leuke wandeling met wat foto momentjes.

foto's 17 mei 004 foto's 17 mei 005 foto's 17 mei 006 foto's 17 mei 007

Zit nu weer op de camping en heb net m’n warme prak naar binnen. Helaas dwingt de regen me af en toe in de tent, en toch zet het dan weer niet echt door. Maar ach, van hieruit is het uitzicht ook niet verkeerd 🙂 als je de campers wegdenkt.

foto's 17 mei 012

Morgen eerst langs de bakker en de motorzaak, daarna richting de Vesteralen. Hopen dat de voorspelde regen uitblijft.

 

de groeten.